Жената Скорпија е отворена и тврдоглава, но НЕ можете да бидете рамнодушни кон неа

Жената Скорпија е директна, брилијантна, бестрашна и тврдоглава, но, никако не можете да бидете рамнодушни на нејзината појава…

ФОТО: godates.co

Дали знаете кој е најсекcи од сите хороскопски знаци? Не мора многу да размислувате, затоа што тоа е Скорпиата. Егозотична е и магнетски привлечна, а длабоко во себе е немирна како море. Нејзе ја крази извонредна интуиција, па ја привлекува околината уште со првата појва. Никогаш не смеете да ја судите прерано. Таа е тврдоглава и успева да премине низ сите препреки во животот, а секогаш е со крената глава и насмена.

Сака јасни почетоци, но и јасни зацршетоци. Самоуверена е, силна и снаодлива. Скорпиите не бегаат од напорна работа, туку се спремни да се жртвуваат за да дојдат до својата цел.

ADVERTISEMENT

Таа е директна, брилијантно препредена и продорна, нестрашлива и твдролгава, ќе успее во секоја животна препрека. Со проблемите се соочува со крената глава. Сака јасни почетоци и јасни краеви. Самоуверени, снаодливи и силни, Скорпионките се одлучни да успеат.

Не бегаат од напорна работа, подготвени се и на многу жртви за да стигнат до цел. Скорпионките се силно љубоморни, како ниеден друг знак. За предавство, го сметаат и малиот флерт на партнерот. Во љубовта бараат комплетна верност, предаденост и страст.

Она што тие се подготвени да го дадат постојано. Како пријател, може да биде и најдобра и најлоша. Верноста ги карактеризира и во овој случај. Предавство не заборават, ама баш никогаш.  Ако ѝ докажете дека сте благодарен другар, ќе ви биде верна до гроб. Озборувања не сака ни да слуша, ни да шири.

Што се однесува до љубовта, тие може понекогаш да покажуваат силна љубомора, како што никој друг не го умее тоа, но тоа е затоа што се грижат за партнерот и сакаат да уживаат во стабилна и цврста љубов. Од партнерот го бараат она што и самите го даваат: Целосна верност и целосно предавање.

На жената Скорпија ѝ е потребен партнер кој е храбар и кој може да ѝ се спротистави, но и да ѝ допушти кога има потреба за тоа. Во креветот се вистински амазонки – имаат високо либидо, многу се страствени и сакаат да пружат и да добиваат сексуални задоволства. Често за свои партнери ги избираат Овните или Девиците, но најдобро се согласуваат со Биковите.

Facebook Comments
(Visited 208 times, 1 visits today)
Loading...