Во овој познат маркет во Скопје повторно не пречека изненадување – цело пиле за само 139 денари?
Печено пиле никогаш не излегува од мода, нели?

Почитувани, во рубриката Препораки на Гламур магазин сакаме да издвоиме производи за кои сметаме дека би ве интересирале, но и за кои сме убедени дека се квалитетни или веќе и ние самите ги користиме. Ова исто така важи и за акции, попусти, но и препораки за одредени ресторани, кафулиња, хотели, па и културни настани за кои сметаме дека се интересни за читателите на нашиот портал. Некои текстови во оваа рубрика можат да бидат спонзорирани, а за некои пак се инспириравме од вашите предлози кои може да ни ги испраќате во коментарите или на нашата Фејсбук страница.
Печено пиле за ручек – класика што не излегува од мода…
Бевме во посета на еден маркет на Стокомак, а она што овој пат ни фати око цената на пилешкото месо во нивните фрижидери.
Станува збор за цена на едно пиле која според актуелниот каталог важи до 29 мај, а која навистина е примамлива.
Фото: Фрипик, Гламур
Имено, свежото пиле во овој познат маркет моментално се продава по цена од само 139 денари.
Печено пиле со прилог од компири кои примиле од соковите на месото, плус салата од млада зелка или во комбинација со класична шопска секогаш е одлична идеја за ручек, нели?
Стокомак, Гламур
Печено пиле 1 кг – 139 денари
Па доколку сте заинтересирани за едно пиленце сега знаете каде најевтино е си поминете, но треба да побрзате.
Оваа цена е според актуелниот каталог кој важи до утре, а од 30-ти следува новиот каталог од овој познат маркет.
Стокомак, Гламур
Млада зелка – 29 денари
Погледнете уште неколку производи од Стокомак и во коментарите кажете ни што најчесто купувате од овој маркет и колку и дали сте задоволни од услугата и нивниот квалитет.
Стокомак, Гламур
Доматно пире – 46 денари
Инаку, од она што можевме да го видиме од нивниот каталог, во следниот не очекува и кафемат по супер цена.
Кафемат оваа недела се продаваше и во КАМ маркет, а колку чинеше и што друго интересно пронајдовме и во овој маркет, дознајте тука.