Добра вест за обожавателите: Влатко Лозановски го покажа своето голо торзо

Влатко Лозановски последните денови од ова лето ги минува на море, а притоа ги изненади и своите обожаватели така што објави фотографија од своето голо торзо.

Ова не е типично за него, па затоа е големо изненадување за обожавателките.

ADVERTISEMENT

Благодарение на социјалните мрежи, го видовме Влатко и во вакво издание!

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.