Извини, имам работа, не можам да ти дојдам на погреб – Владо Георгиев ги запрепасти сите со пораката што ја остави на социјалните мрежи

Тие беа пријатели, но не можеше да му дојде на погребот

Пејачот Владо Георгиев беше критикуван од многумина на социјалните мрежи бидејќи не дојде на погребот на својот пријател Небојша Глоговац кој почина од тепка болест. Тој остави чудна порака на Твитер поради која и најмногу го критикуваа, а во истата му се извини и напиша дека има некоја работа да заврши и дека поради тоа не може да дојде на неговиот погреб.

ADVERTISEMENT

Но, на Георгиев му беше простено откако во јавноста се дознаа дека пејачот добил второ дете и дека тоа била причината поради која што не можел да дојде на погребот.

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.