Три тренди и брзи фризури кои одговараат за секоја пригода

Ако не сте посебно вешти во правењето фризури, вашето време конечно дојде. Оваа сезона во мода се едноставни фризури за чиешто обликување ви се потребни само неколку минути и минимални фризерски способности.

Ниска пунџа

За овој тренд можете да ѝ се заблагодарите на Меган Маркл која опуштената унџа ја претвори во најпопуларна фризура оваа сезона.

Опуштена плетенка

Кога станува збор за фризурите, опуштените и оваа сезона се во тренд. За да направите опуштена плетенка не ви треба премногу труд и време, а ќе изледате неодоливо.

ADVERTISEMENT

Високо коњско опавче

Класичното коњско опавче е одлично решение кога „косата ви е непослушна“, а оваа сезона треба да го подигнете само малку повисоко.

Facebook Comments
(Visited 6 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT