Тамара Тодевска се подготви за пристигањето на новиот член – Дарен

Тамара Тодевска ужива во својата бременост и го очекува своето второ дете – синот Дарен. Таа прво ја има ќеркичката Хана, а во декември го очекуваат пристигањето на новиот член.

За Тамара можеме да кажеме дека беше активна трудница, неодамна настапуваше во регионот и снимаше нова песна со наслов „Довидување таго“. Но, веќе е време да ужива во својата блажена состојба.

ADVERTISEMENT

Тамара често е активна на социјалните мрежи, а овој пат ни покажа како ќе изгледа креветчето на малиот наследник. Слатко и уникатно!

Facebook Comments
(Visited 34 times, 1 visits today)