Огласи

концепти

Туѓи теренци за на домашна земја
Престиж

Туѓи теренци за на домашна земја

Францускиот претендент со години наназад за освојувач на насловот на првак во Formula 1, пред 4 години го спреми својот…
PEUGEOT – концепти на квадрат (Vol.1)
Престиж

PEUGEOT – концепти на квадрат (Vol.1)

Концептите во автомобилската индустрија може да имаат повеќе значења. Кај некои произведувачи концептно возило може да значи и последен стадиум…
Back to top button