Огласи

кома

Во Бразил се опорави петмесечно бебе, беше во кома 32 дена поради КОВИД-19
Вирално

Во Бразил се опорави петмесечно бебе, беше во кома 32 дена поради КОВИД-19

Откако помина месец дена во индуцирана кома поради ковид-19, петмесечно бебе од Бразил се врати дома каде што за две…
Back to top button