Огласи

Коачела

Што мислите, дали Ријана овој пат ги премина сите граници?
Холивуд

Што мислите, дали Ријана овој пат ги премина сите граници?

Не ни е јасно што сакаше да постигне со оваа комбинација?! Како и повеќето ИТ девојки и Ријана овој викенд…
Застана на сред пат за да се пресоблече – но со она што следува ги шокираше обожавателите
Холивуд

Застана на сред пат за да се пресоблече – но со она што следува ги шокираше обожавателите

Познатата американска актерка на фестивалот Коачела во Америка Кога ќе дојде време да се промени облеката, тогаш облеката МОРА да…
Back to top button