Како е да се биде заљубен во Стрелец?

Вашето срце припаѓа на некој Стрелец? Тогаш дефинитивно треба да ги знаете овие работи!

ФОТО: thekoolmom.com

Постојано се шегуваат

Стрелците едноставно не престануваат да се шегуваат, а ако мислите дека не можете да се носите со ова, тогаш подобро да размислите за влегување во врска со нив.

Знаат кога да заминат

Ако некој не дели исти интереси со нив, или пак не ги прифаќа онакви какви што се – тие едноставно заминуваат без прашања.

ADVERTISEMENT

Не се флексибилни

Флексибилноста е една од оние особини кои не ги поседува Стрелецот, па затоа, ако размислите за промена на плановите во последен момент, подобро е да се спречите самите.

Сакаат да филозофираат

Стрелците сакаат да филозофираат, па затоа треба да бидете подготвени за ноќни дискусии за егзистенцијата, животот и многу други теми.

Оптимисти се

Оптимизмот тече во нивните вени и ова е можеби нивната најдобра карактеристика.

Facebook Comments
(Visited 2.319 times, 1 visits today)