Синот на Фијат Цаноски повторно скокна во тавче – ова е новата невеста од Турција

Сефер Цаноски повторно скокна во тавче

Менаџерот и сопственикот на ФОН Универзитет Сефер Цаноски повторно се ожени. Овој пат тој го кажа своето судбоносно ДА во Истанбул на неговата нова партнерка Сезен Баш. Тој од претходниот брак со ќерката на Велија Рамковски, Лејла Рамковска, има две деца.

ADVERTISEMENT

Сефер во интервју за Фокус раскажа дека со Сезен случајно се запознале на една од улиците на Таксим во Истанбул. Тој и Лејла се разделиле откако нивната љубов пред неколку години згаснала, а останале во добри односи како поради децата, така и поради бизнисот со семејството Рамковски.

 

Facebook Comments
(Visited 152 times, 1 visits today)