Најпрво го чистиме коренот од целер, со сечеме на парчиња и го готвиме на пареа. Кога парчињата ќе се оладат, ги солиме, ги преливаме со масло и ги закиселуваме со оцет.
Маркетинг
Ако сакаме салатата од целер да ни биде попикантна, наместо оцет, додаваме кисело млеко и кисела павлака.
Потребни состојки:
Маркетинг
400 грама целер
1 шоља чај
Сол
Оцет
Сите најнови вести поврзани со ѕвездите можете да ги следите на Гламур, убедливо најчитаниот портал за познатите во Македонија (види тука), како и на нашите страници на социјалните мрежи со вупно преку 1.000.000 фанови. Сите актуелни теми и случувања, најновите трачеви и најинтересните вести на едно место. Придружете се и на нашата официјална Фејсбук заедница ТУКА и бидете во тек со настаните, додека најинтересните текстови и интервјуа со познатите можете да ги следите и на Инстаграм ТУКА .