Еве зошто Скот Трeвис и испрати 443 бели ружи на Кајли Џенер

Кајли Џенер на 1 февруари стана мајка

Реперот Трeвис Скот, за да ја докаже својата љубов кон сакана, на Кајли и испрати букет од 443 бели ружи, а новопечената мама со овој романтичен гест веднаш се пофали преку социјалните мрежи. Таа во постот ја откри и причината зошто доби точно толкав број ружи. Имено, нивната ќерка е родена на 1 февруари оваа година, точно во 4 часот и 43 минути. Секако, познатата риалити ѕвезда сподели фотографии и од останатите букети што ги добива од своите сестри и пријатели додека ужива во првите мајчински денови.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.