Најпознатата Албанка на светот влегува и во модниот бизнис

Пејачката влегува во светот на модата

#roararepublic 🦖🐙🐆🐲☄️🎉💉

ADVERTISEMENT

A post shared by Elena Ora (@elenaora) on

Познатата британска пејачка со албанскo потекло Рита Ора деновиве ја презентираше својата модна линија која се вика „Roara Republic“. Нејзината колекција се состои од унисекс парчиња инспирирани од уличната мода од деведесеттите години на минатиот век и готик логоа.

R O A R A R E P U B L I C #linkinmybio

A post shared by RITA ORA (@ritaora) on

Guliver/Getty images, Instagram
Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.