Ријана организираше хуманитарен настан, а присутните гостинки блеснаа во едно гламурозно издание

Ријана оваа година по четврт пат го организираше својот хуманитарен бал каде што гости беа бројни славни личности со цел да го поддржат ова случување.

Секоја гостинка блескаше во сопствено светло, а во продолжение погледнете како изгледаа некои од славните присутни.

Џастин Скај

ADVERTISEMENT

Џоан Смолс

Ебони Дејвис

Ла Ла Ентони

Ники Хилтон

Парис Хилтон

Facebook Comments
(Visited 8 times, 1 visits today)