Рибите во љубовта – посебни, но комплицирани

ADVERTISEMENT

Жените родени во овој хороскопски знак се вистински убавици, шармантни и оригинални. Погледот име чуден, топал и веднаш фасцинира. Очите им се огледало на душата и мажите со задоволство се нурнуваат во неа. Нежниот, женствен глас допира до сечиј живот.

Тие имаат бујна фантазија и неретко влегуваат во ризик. Понекогаш се претвораат во неосвоиви, а во суштина се премногу чувствителни. Тие се преполни со визии и соништа и знаат да уживаат во некои мали работи за кои другите знаци не ни помислуваат.

ADVERTISEMENT

Жената Риба сака да биде заведувана, но не сака мангупи. Многу често ја привлекуваат едноставни, тикви и интелигентни момчиња. Сепак, кога се вљубувате во Риба треба да имате на ум дека тие се тврдоглави и хистерични, па затоа сакајте ги искрено и притоа бидете подготвени да ги поднесете сите нивни хистерични испади. За да ги засакате искрено, обидете се длабоко да ги запознаете, да ги сфатите нивните соништа и да им ја подарите потребната слобода.

Facebook Comments
(Visited 2 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT