Ретро моден додаток кој ќе го трансформира секој ваш фустан

Уште од почетокот на годината се врати модата од деведесеттите, а се чини дека истата останува да биде тренд и оваа сезона.

Ако сакавте барем малку да ги освежите вашите стари фустани, наместо да купувате нови, тогаш овој ретро моден додаток ќе ви помогне во тоа. Се работи за широк ремен кој се става околу струкот, кој има копчиња или впечатливи етали.  Овој детаљ ќе им даде сосема нов изглед на вашите фустани, а исто така ќе го нагласи и вашиот струк. Нашите омилени тренсетерки добро се запознаени со ова, а како го комбинираат погледнете во продолжение.

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed