Versace Bright Crystal Eau de Toilette Spray for Women

2,500.00 ден

  • Класичен парфем со дизајнерски потпис за жени. Совршен за подарок за секоја пригода, во било кое време од годината. Производот е со висок квалитет, а пакувањето зависи од големината на парфемот. Во топ нотите се чувствува гренадин, Yuzu и свежа ледена нијанса. Во срцето на парфемот составот е божур и магнолија, свежата нота на лотосов цвет го омекнува интензитет на цвеќињата. Богата база е составена од ноти на килибар, мошус и црвено дрво.

    Што е разликата помеѓу парфемот и тоалетната вода?

    Разликата е во количината на мирисното масло. Тоалетната вода содржи 5-9 %, додека парфемот содржи повеќе, најчесто од 8 – 14 проценти. Парфемите траат подолго и мирисаат поинтензивно.

    (Visited 2.225 times, 1 visits today)