SEVENTEEN Extra Sparkle Shadow сенка за очи

340.00 ден

Сенка за очи од SEVENTEEN

Extra Sparkle Shadow

ОПИС

Сенки за очи со висок покривен квалитет, интензитет на боја и блескавост. Одличен избор за гламурозен изглед и блескав сјај на вашите очи.