EMI NORIS Обетки асиметрични

1,000.00 ден

Обетки асиметрични

 

ЕМИ НОРИС

Брендот е ориентиран првенствено на лимитирани едиции накит и мода. Накитот се карактеризира со иразен колорит и е изработен од различни матерјали меѓу кои доминира плексиглас, алкубонд, метал, а понатаму и природни матерјали, гума, дрво, плута,текстил,принтови,рециклажа и сл.  Се работи за костимски накит кој е урбан,фанки, хип, импресивен и шик, смел и екстравагантен, впечатлив накит карактеристичен за модните писти. Девојката за која е наменет е урбан бунтовник и не се плаши да се издвои од толпата. Таа го гледа светот како глобална сцена и ужива да биде во центар на истата. Меѓу клиентите на брендот се и познати музичарки, пеачки, актерки, и лица од културниот естаблишмент , кои го избираат накитот токму за сценски настапи.

  • Димензии

    околу 3 см х 7 см

    Материјали

    Дрво, гума, метал, цимет, акрилик

  • There are no reviews yet.

    Напишете коментар