Познато холивудско семејство ужива во топлата семејна дружба со своите деца (Фото)

Многу пати славните немаат доволно време да им се посветат на нивните деца.

Но, Мила Кунис и Ештон Кучер знаат како да уживаат со своите најмили, при што во повеќе наврати имаат коментирано за родителството. Секако, папараците се овде за да ни докажат дека 35-годишната актерка и 40-годишниот актер се грижливи кон своите малечки.

ADVERTISEMENT

Парот има две деца: Ќерка која има 4 години и син кој набрзо ќе наполни 2 години.

Facebook Comments
(Visited 13 times, 1 visits today)