Пред Трамп го сакаше него: Поранешното момче на Меланија ги откри сите тајни од нивната врска

Поранешното момче на Меланија раскажа зошто се разделиле

Медиумите се интересираат за сите детали од приватниот живот, па така деновиве можеме да прочитаме интервју со нејзиното поранешно момче од Словенија, Петер Бутолн. Тој ги откри сите детали околу нивното запознавање, врската, но и причините поради кои се разделиле.

ADVERTISEMENT

„Бевме во врска три месеци. Завршивме со школото и летото беше пред нас. Во тоа време целата екипа се собираше на Тромостов во Љубљана. И Меланија дојде со својата екипа. Јас одев во гимназија, а таа учеше во средното школо за дизајн. Имав 18 и пол години, а таа 17. Љубљана е мал град, сите се знаевме. Секако дека веднаш ќе забележиш ново лице. Беше убава, згодна, јас малку се опив и го направив првиот чекор. Така започна. Ќе дојдев по неа во станот. Беше тоа мал стан, еднособен. Таа таму живеење со нејзината сестра Инес која беше четири години постара. Прво живееја со нивниот татко во изнајмен стан, а потоа тој им купи стан. Таа два пати беше кај мене. Ни беше убаво. Онака, младешки. Таа не сакаше долги излегувања. Не пиеше алкохол како другите девојки. Сакаше да биде одморена за снимање. Нашето дружење ја прекина војската што требаше да ја служам во Јастребарско. Тогаш го прекинавме дружењето“, вели Бутолн.

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed