Огнена брусница: Најпосакуваната есенска боја на коса која одлично им прилега и на бринетите (Фото)

ADVERTISEMENT

Ако судиме според трендовите на социјалните мрежи, особено на Инстаграм, брусница бојата е хит оваа сезона. Таа е длабока црвена боја која може целосно или делумно да се нанесе на кој било вид коса.

„Најдобро ќе им одговара на бринетите, односно на личностите кои веќе имаат некоја слична костенлива боја, а особено добро ќе им прилега на жените со сини или зелени очи“, отркиваат фризерите.

ADVERTISEMENT

Ако пак овој потег ви е премногу сериозен, тогаш на располагање ви стојат и одредени прамени во иста нијанса, кои подеднакво се популарни на Инстаграм.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 19 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT