Научете како да нанесете кармин како вистински професионалец

Една дама не би била комплетна доколку на себе не го нанесе карминот во омилената боја.

karmin

Една дама не би била комплетна доколку на себе не го нанесе карминот во омилената боја. Сите усни не се исти, но изгледа дека постои универзален начин за нанесување кармин, кој ќе го истакне најдоброто од вас. Па, дами, време е да научите како правилно да си создадете заводливи усни на кои не ќе може да одолее спротивниот пол.

ADVERTISEMENT

 

Facebook Comments
(Visited 18 times, 1 visits today)
Loading...