Топ 6 модели на необични кратки венчаници

Класичната долга венчаница не мора да биде ваш фустан од соништата.

 kratka venchanica

Класичната долга венчаница не мора да биде ваш фустан од соништата. Непишаното правило венчаницата да се влече по подот можете да го прекршите без грижа на совеста. На пазарот постојат многу убави модели чијашто должина ги открива листовите или колената.

ADVERTISEMENT

Венчаници кои создаваат чувството на безгрижност и гламур >>

Изберете го омилениот стил и блеснете во кратка венчаница. За таа цел погледнете ги и овие неколку идеи кои ви ги прикажуваме во продолжение.

kratka venchanica1

kratka venchanica2

kratka venchanica3

kratka venchanica4

kratka venchanica5

Facebook Comments
No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.