Љубовни приказни од само една реченица што ќе ви го скршат срцето

Сите ние имаме поминато низ сито и решето кога станува збор за љубовта.

Дури и тоа што не сме го почувствувале на своја кожа, на некој начин сме го искусиле преку доживувањата на блиските околу нас, па знаеме колку е тешко кога една љубовна приказна ќе заврши…

ADVERTISEMENT

„Сакам само да си одам.“
„Требаше да останам со тебе.“
„Тоа што те оставив беше најлошата одлука во мојот живот.“
„Никогаш нема да зажалам затоа што си отидов.“
„Во мојот пулс одекнува твоето име.“
„Го потрошив времето додека ми недостасуваше.“
„Извини, не можам да те сакам.“
„Се чувствувам осамено без тебе.“
„Не можам да се пронајдам себеси без тебе.“
„Сè што сакам е и ти да ме љубиш.“
„Зошто не можеш да ме прифатиш?“
„Работите не се подобруваат.“
„Жал ми е што се грижев толку многу.“
„Ќе продолжам да се преправам дека сè е во ред.“
„Твојот глас беше мојата омилена песна.“
„Сè уште те љубам.“

„Преминавме од сè во ништо.“
„Никогаш не требаше да ти верувам.“
„Понекогаш сè уште размислувам на тебе.“
„Не сакам да се чувствувам осамено.“
„Заслужуваш некој подобар од мене.“
„Целосно сум истрошен и празен.“
„Времето никогаш не беше на нашата страна.“
„Ништо не боли повеќе од тебе.“
„Ти си сè што никогаш нема да имам.“
„Едно време се чувствував многу среќно.“
Те молам кажи ми дека значам нешто.“
„Зошто не ми се јави?“
„Не се врати, а ми вети.“
„Се надевам дека жалиш што ме остави.“
„Се надевам дека го чувствуваш моето отсуство.“
„И болката е подобра од рамнодушноста.“
„Не можам да ја пополнам празнината во мене.“
„Ми ги уништи надежите и соништата.“
„Никогаш не требаше да ти дадам толку голема моќ.“
„Можеби само го трошам времето.“
„Се уништив себеси за ти да не ме уништиш мене.“
„Требаше порано да си одам.“
„Твојата љубов ги крпи моите скршени делови.“
„Те молам вети ми дека ќе ме помниш.“
„Тоа што го имавме не беше вистинска љубов.“
„Го гравиравме тоа што не можеме да го имаме.“
„И тогаш беше предоцна…“
„Сега знам дека заслужувам подобро.“
„Вредиш многу повеќе одошто мислиш.“
„Ножевите болат помалку од сеќавањата.“
„Секогаш сум опција за тебе.“
„Сакам да бидам посакувана.“
„Не знам која сум.“
„Нејзината тишина беше најгласната бука.“
„Се плашам од заљубување.“
„Велат времето лечи – ме излажаа!“
„Не ме лажи, знам дека ќе си заминеш.“

Facebook Comments
(Visited 786 times, 1 visits today)