Изгледа дека годините не ѝ се закана: Лепа Брена во уште едно одлично издание

Лепа Брена уште еднаш успеа да ги собере погледите на обожавателите во Белград.

Таа е една од најпопуларните пејачки во регионот, на која изгледа дека годините не ѝ се закана. Колку постара – толку подобра.

ADVERTISEMENT

За забавата на магазинот „Hello“, Брена избра долга црна тоалета, масивен накит и мала чанта. Комплиментите од обожавателите пристигаа од сите страни.

Facebook Comments
(Visited 11 times, 1 visits today)