Како до тенка секси половина: Пилатес вежба за намалување на обемот на половината

Само една единствена вежба ќе ви помогне да ја добиете посакуваната тенка половина и гордо да шетате во кратки или тесни маички.

Тенката половина најмногу доаѓа до израз во текот на летните месеци кога носиме кратка и тенка облека, а јасно се гледа кога сме во костими за капење или кратки маички. Меѓутоа, секоја тесна и припиена облека ја истакнува половината така што за неа треба да се грижиме во текот на целата година, а не само во летните месеци. Овде ви презентираме една пилатес вежба со помош на која ќе ја намалите половината.

ADVERTISEMENT

 

Извор: fashion.hr

 

Facebook Comments
(Visited 71 times, 1 visits today)