Овој хороскопски знак важи за бунтовник, но целосно би се жртвувал за љубовта

ADVERTISEMENT

Лесно е да препознаете кога Водолијата сака некоја личност, затоа што не сака тоа да остнане тајна. Овие личности се приодни атрактивни и сакаат да ги запознаат луѓето од различни аспекти. Обожаваат да ги спојуваат сите делови на сложувалката, додека не добијат целосна слика.

Бунтовната страна на Водолиите во љубовта се појавува во нивниот избор на партнер. Тие имаат тенденција да избираат партнери кои оставаат екстремни, шокантни вибрации, затоа што тоа им е поважно отколку да имаат слобода во врската. Сакаат работи кои ги предизвикуваат, затоа што сакаат да напредуваат.

ADVERTISEMENT

Овие луѓе понекогаш може да го жртвуваат и својот углед, со цел на светот да му покажат дека љубовта може да постои надвор од нормално прифатената рутина. Тие често експериментираат, при што партнерите ги мислат дека се чудаци. Жените родени во овој знак сакаат да бидат единствени и често испробуваат и необични фризури или пак следат некој необичен стил. Мажите пак се склони кон чуден избор на партнерки и се чини дека ним им се допаѓаат сите „чудаци“ во светот.

Facebook Comments
(Visited 6 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT