Најскапиот фустан на Евровизија – ќе ви се заврти во главата кога ќе слушнете колку потрошиле Естонците за настапот

Погледнете како изгледа магичниот фустан на пејачката Елина Начаева од Естонија

Бидејќи станува збор за престижен музички натпревар во него се вложуваат големи цифри за да на сцената сé изгледа феноменално, а оваа година пејачката од Естонија дефинитивно го носеше најскапиот фустан. Имено, нивната пејачка Елина Нечаева носеше необичен фустан на кој се проектираше светлина и му се менуваа боите, а за овој настап беше вложено вистинско богатство.

ADVERTISEMENT

Станува збор за сума од околу 65.000 евра така што ова беше најскапиот годинешен настап на Евровизија.

 

Погледнете го нејзиниот настап …

 

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed