Џесика Симпсон потврди дека е бремена, а преку креативни фотографии го открија полот на бебето

Џесика Симпсон конечно ја потврди вестта дека е бремена со трето дете.

ADVERTISEMENT

Тие до сега имаат две деца, 6-годишната Максвел и 5-годишниот Ејс. Токму преку нив на креативен начин се открива полот на бебето. Тие пукаат темни балони со бели точки, од кои излегуваат помали розови, кои го најавуваат доаѓањето на новата сестричка.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 7 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT