Јелена Карлеуша и Дара Бубамара со ова жешко видео гo срушија Интернет

Дара Бубамара и Јелена Карлеуша направија спектакл во саботата во Белград, а Карлеуша ги објави и промотивните фотографии за песната Галама кој специјално се снимаше за концертот и кој се вртеше на големите монитори.

ADVERTISEMENT

Пејачките изгледаат мошне атрактивно, а и двете позираат во провокативни комбинации кои повеќе откриваат отколку што сокриваат. Јелена е во улога на секси професорка на францускиот јазик, а Дара во улога на ученичка.

 

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed