Даниел Кајмакоски го покажа својот син кој сѐ повеќе наликува на својата мајка

Откако му се роди синот, животот на Даниел Кајмакоски комплетно му се смени.

ADVERTISEMENT

Негова желба отсекогаш била да биде млад татко и истата му се оствари. По раѓањето на малиот Давид, тој речиси целосно му е посветен нему: Другаруваат во природа, играат игри и колку што може го оддалечува од технологијата и мобилните телефони, со цел да има детство како и самиот Даниел.

ADVERTISEMENT

Давид во февруари ќе наполни две години, а сега малиот сѐ повеќе наликува на неговата мајка.

Откако стана родител Даниел се повлече од музичката сцена, со цел да му се посвети на семејството. Но, по таа пауза, неодамна Даниел изјави дека наскоро ќе се врати на музичката сцена и ќе го промовира својот нов проект.

ADVERTISEMENT

Facebook Comments
(Visited 3 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT