Celebrity

Исповед на очевидец на автобуската несреќа – Една мајка го гледаше синот на кој нозете му беа заробени под автобусот. Се тресеше и плачеше. Ја гушнав како моја мајка

Цела Македонија е потресена од тешката сообраќајна несреќа што се случи вчера на автопатот Скопје-Тетово.…


loading...