10 каркатеристики кои го красат Лавот

Лавот секогаш себеси си се става на прво место и го одбива секој план што не се совпаѓа со неговиот. Затоа луѓето често го сметаат за арогантен. Од друга страна, ако одлучи да помине време со вас, тоа значи дека вистина сака да биде со вас.

Мото на Лаваот: “Јас нема да се сменам, па подобро е да се навикнеш на мене”.

Лавот секогаш ќе биде десет чекори пред вас.

ADVERTISEMENT

Оставете ги сами кога се чувствуваат лошо.

Ако Лавот те сака, ќе станеш негов плен. И верувајте дека ќе те освојат!

Лавот не ја покажува својата ранливост.

Вистинските Лавови секогаш ги издржуваат работите, само за да ја одржат својата гордост.

Жените Лав не се заведени од од пари. Тие знаат како да заработат без помош од мажот.

Можеме да научиме од Лава како да ги надминеме пречките на животот и да го добиеме она што ни треба.

Нема смисла да му понудите совет на Лавот. Тој секогаш ќе работи самостојно.

Лавот се грижи за тебе додека се грижи. Кога ќе престане да се грижи, тоа значи дека повеќе не заземате место во неговиот живот.

Facebook Comments
(Visited 2.369 times, 1 visits today)