Ќе им се стемни кога ќе ја видат – таа е новиот учесник во Задруга

Втората сезона на ријалитито Задруга почна пред речиси два месеци, а настаните во шоуто почнаа опасно да зовриваат.

Афери, романси, караници, озборувања па дури и физички пресметки се само дел од сето она што може да се види меѓу учесниците. Тие на тој начин подобро се запознаваат и веќе сите имаат јасен став едни за други.

ADVERTISEMENT

Тоа е случајот и со оние што ги гледаат од надвор, а кои сакаат да влезат во шоуто, па се подготвиле добро запознавајќи ги своите идни цимери. Таква домашна задача имаше и Јелена Голубовиќ, која од вчера е нова гостинка во мегапопуларниот „ријалити“ град на Шимановци.

Кога останатите Задругари ќе ја видат, сигурно нема да останат рамнодушни, особено оние што добро ја познаваат од претходните епизоди во Фарма и првата сезона во Задруга, а како ќе изгледа и што планира да прави овој пат во шоуто, ќе гледаме во деновите што се пред нас.

 

Facebook Comments
(Visited 10 times, 1 visits today)