Јас сум причината поради која твојот маж ти дава се помалце пари – всушност, јас сум ку*ка!

Многумина се револтирани од оваа порака на Фејсбук

Една љубовница на Фејсбук се пофали со својата улога и беше убедена дека звучи опасно, а поради својата последна реченица всушност открива колку е за жалење.

ADVERTISEMENT

„Јас сум ку*ката на која мириса твојот маж. Јас сум причината поради која твојот маж штеди. Уживај додека глумиш женичка, баш е иронично што јас како љубовница всушност уживам во сите твои бенефиции. Твојот маж е моја ку*ка, а ти си негова ку*ка – што значи ти си и МОЈА ку*ка па подобро би ти било добро да се однесуваш за да не те рокнам, а потоа да се преправам дека сум мајка на твоите деца и да ги успивам“ – напиша оваа љубовница на Фејсбук, очигледно горда на своите постапки.

И како што тоа обично се случува кога се социјалните мрежи во прашање, фотографијата преку ноч стана вирална и го заобиколи светот. Многумина и порачаа дека не само што се згрозени од нејзиниот карактер, туку и дека ја сожалуваат. Според некои, кои детално го анализираа нејзиниот недоличен коментар на Фејсбук, најжално е тоа што и самата посакува да биде нечија сопруга, односно ја посакува улогата токму на жената што ја мрази што може да се види од самиот крај на нејзината необична порака.

Facebook Comments
(Visited 1 times, 1 visits today)