Халид Муслимовиќ обвинет дека брутално ја претепал својата љубовница – ја удирал, гризел и кубел додека возел 150 км на час?

ADVERTISEMENT

Љубовница на пејачот Халид Муслимовиќ тврди дека е брутално претепана

 

45-годишната Соња Башиќ тврди дека е брутално претепана од познатиот пејач Халид Муслимовиќ. Таа за српскиот Курир изјави дека била претепана затоа што од него побарала да и ги врати парите што и ги должи, односно 94.500 евра.

ADVERTISEMENT

Според нејзината изјава тој ја удирал, гризел и кубел додека возел 150 километри на час со што го загрозил животот и на останатите учесници во сообраќајот.

Facebook Comments
(Visited 8 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT