ФОТО: Како близначки – Ирена Спировска и сестра ѝ копија една на друга

Секое време поминато со семејството е она најдрагоценото, а празниците се идеална прилика за да се соберат сите на едно место.

ТВ водителката Ирена Спировска деновове ги минува заедно со своето семејство, а на социјалните мрежи објави неколку фотографии каде уживаат во заедничкото друштво.

ADVERTISEMENT

На гости од Србија им дојде и сестрата на Ирена, убавата Јелена која од приложеното може да се види дека многу личи на својата постара сестра.

Кадравата коса која е заштитниот знак на Ирена, ја има и Јелена. Витки, високи, згодни…Мајката природа била дарежлива кон двете.

Facebook Comments
(Visited 1.744 times, 1 visits today)
Loading...