Фолкерката Сани: „Семејството е мојата најголема поддршка“

Атрактивната фолкерка Сања Гроздановска- Сани е една од најангажираните пејачки кај нас, која работи со полна пареа, но важи и за една од најплатените во моментов. За Гламур открива дека во Новата Година ќе ја почести публиката со нов албум.

ADVERTISEMENT

Важите за една од најангажираните пејачки кај нас, како наоѓа Сани време за се?

Малку е напорно периодов ама кога се сака се наоѓа време за се, ќе изджиме.

Како се релаксирате после напорен ден?

После напорниот ден си доаѓам дома си ги гушкам децата и нема поубава релаксација од тоа.

Кој е вашето мислење за пластичните операции?

Немам ништо против пластичните операции само тоа да биде во граници, а не да се претерува.

Тешко ли е во Македонија да се опстои со пеење?

Тешко остануваат оние кои не знаат да пеат, а оние кои вредат немаат мака супер функционираат.

Која е вашата најголема поддршка?

Мојата најголема поддршка е моето семејство.

Што може следно да очекува публиката од Сани?

Од Сани искочија две нови песни, а се очекува албум во 2020-та.

Facebook Comments
(Visited 225 times, 1 visits today)
Loading...