Овие фармерки се хит во Македонија, иако понекогаш можете да се почувствувате непријатно во нив

Скинатите фармерки се хит веќе неколку сезони

И тие веќе одамна не се наменети само за тинејџерките. Имено без разлика дали го обожавате елегантниот стил или повеќе го преферирате уличниот „стрит-стајл“ фазон, скинатите фармерки сега можете да ги носите со било кое друго парче. И тоа се однесува за сите дами, без разлика на годините и без разлика на формата на телото.

ADVERTISEMENT

Но постои само еден проблем кога се во прашање тесните или скинатите, односно износени фармерки.

Особено ако имате пошироки бутови, па ако вашите фармерки ви се претесни можете да трпите последици – често знаат да се скинат на место на кое што не сакате.

 

Како и да е, скинатите фармерки се ИН, а дека тоа е така можеме да го видиме и од водителката Лила која во последно време не излегува од ваквите модели.

 

И што е најважно – изгледа феноменално во нив.

 

 

 

Facebook Comments
(Visited 191 times, 1 visits today)