Ученици дознале дека професорот не добил плата 2 месеци, па му приредија незаборавно изненадување

Грозно е чувството кога човек ја работи својата работа професионално, и на крајот од месецот не добива плата.

Младиот бразилски професор Бруно Рафаел Паива немал земено плата 2 месеци, поради оваа ситуација тој бил приморан да спие во училиштето бидејќи не можел да ја плати киријата.

Кога учениците дознале дека нивниот омилен професор е  без плата собареле околу 300 евра и го наградија. Кога сфатил што се случува, Бруно почнал да плаче пред класот .

ADVERTISEMENT

Погледнете го видеото полно со емоции:

Facebook Comments
(Visited 251 times, 1 visits today)