Трудот секогаш се исплати: нашата позната водителка ги покажа стомачните мускули

Многу напорно вежбање, пот и труд и резултатот е тука!

Нашата позната водителка успева да најде доволно време и за себе. Благодарение на редовното вежбање, Јелена изгледа подобро од кога било досега, а тоа го докажуваат и фотографиите што ги објавува на социјалните мрежи од кои јасно можеме да видиме дека е во топ форма.

ADVERTISEMENT

„Посветете се на вежбањето бидејќи периодот за на одмор е за само две недели до кога мораме да го добиеме тоа бикини тело.“ напиша симпатичната водителка под фотографијата на која се гледа како вежба на кејот покрај Вардар.

Facebook Comments
No Comments Yet

Comments are closed