„Тебе ти се другари, за нив ја играш играта“: Боки 13 му потврдува на Камчев дека тој ќе му „зaмачка“ очи на Заев

„Ла Верита“ ја објави и целосната снимка од третото продолжение за случајот „Рекет“.

Боки 13 го споменува и З. З, но споменува и човек по име Жарко на кого вели дека му завршил работа со СЈО. Еве дел од разговорот – Боки: Уште една слика. И ова исто меѓу нас..Камчев: Што? Боки: Да видиш како ми е дома наместено. Беше и З.З.Камчев: Добро па ти за нив ја играш играта. Дај малце винцето од пред врата донеси ми. Мислам дека и З.З нема да прави проблем за мене.

Боки: Ја разговарав, сега у понеделникот.Камчев: Со него? Нема да прави проблем така?Боки: Не не. Само немој да петљаш….Камчев: Абе у живот немам ништо со Трајче. Коа ми кажа ти, на Ана си и пуштил порака Бугарите да не се мешаат не се јавија више. Се јавија?

ADVERTISEMENT

У затвор бев јас Боки. Ти сии кажал на Ана, молим те да не се мешаат. Не се ни јавија. Они покушаа нешто, тие ми се пријатели, пријател треба да проба, ама сега знаеме кој кључ може да отвори врата.Боки: Така е. И уште една работа. Споменуваш неколку пути еден чоек и ова меѓу мене и тебе.

Камчев: Јас споменувам чоек?Боки: Споменуваш неколку пути, што е, кај е, како е..Камчев: Кој е тој?Боки: Тој човек преку мене стапи во контакт..Камчев: Оној од горе, нашиов?Боки: Да и заврши све со мене. Ама заврши и со СЈО и ЗЗ. И големи работи и големи проекти. Се.Орце: Нашиот?Боки: Да.

Италијанскиот новинар во својот прилог го споменува и познанството на Боки 13 со премиерот Зоран Заев, а во видеото Боки 13 му потврдува на Камчев дека он ќе му „Замачка“ очи.

Facebook Comments
(Visited 1.903 times, 1 visits today)
Loading...