Твитер е убеден дека на оваа слика воопшто не е Меланија Трамп

ADVERTISEMENT

Многумина мислат дека првата дама на Америка, Меланија Трамп има свој двојник, кој се појавува на некои настани наместо вистинската прва дама.

Корисниците на Твитер, убедени се дека Меланија не се појавува на настани каде на протоколот не се зборува и не се останува долго.

ADVERTISEMENT

Поради фотографијата пред 23 споменици за жртвите од торнадо во Алабама, многумина веруваат дека не постои сомнеж дека Меланија не е на оваа слика.

Жената на фотографијата е пониска од Меланија, облечена во рамни чевли, но има и различни лица од неа.

ADVERTISEMENT

“На крај, сите прифатија дека постои уште дена Меланија Трамп која оди на некој неважни настани заедно со Трамп”, напиша еден корисник на оваа социјална мрежа.

Facebook Comments
(Visited 488 times, 1 visits today)

ADVERTISEMENT