Танцуваше околу шипката, па во еден момент сакајќи да покаже колку е еластична, ги крена нозете и си даде автогол!

Оваа девојка се занимава со танцување на шипка, но овој пат малце си ги прецени способностите

Атрактивната девојка што ќе ја видите во видеото сака да танцува. И тоа околу шипка облечена во гаќички, чорапи и ултра високи потпетици.

ADVERTISEMENT

 

Целта и беше да покаже колку е еластична, а за време на снимањето малку се занесе, па со опасните високи потпетици си „даде автогол“. Сакаше да продолжи како ништо да не се случило, но болката го направи своето …

 

Facebook Comments
(Visited 136 times, 1 visits today)