Сузана Гавазова ја отвори вратата на куќата од своите соништа – ПОГЛЕДНЕТЕ како изгледа раскошниот дом на познатата пејачка

Популарната фолк пеачка Сузана Гавазова покажа како изгледа нејзиниот дом во кој живее со сопругот и нивните ќерки.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Сузана Гавазова на социјалните мрежи реши да покаже дел од својот дом во кој живее со сопругот и семејството.

Таа не препушта пригода да ги изненади своите верни фанови со фотографии и видеа, а така беше и овој пат, кога објави интересно видео со кое покажа како ќе ги пречека своите пријатели. Имено, таа на својот официјален профил објави видео од кое можеме да видиме колку богато ја спреми големата маса каде потоа поминаа прекрасни моменти во друштво со своите блиски пријатели.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Од видеото можеме да видиме како Гавазова го уредила својот нов дом кој зрачи со позитивна енергија.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Посебно место во нејзиниот дом заземе дневниот престој каде пејачката најчесто го минува времето со сопругот, но и со пријателите.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Тие најчесто седат на големата трпезариска маса која го зазема централното место во кое преовладува белата и кафеавата боја.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Дрвените нијанси и украсите даваат топлина во просторот, додека низ големите прозори се простира прекрасна глетка.

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова
Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова
Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова
Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Како изгледа овој дел од домот на Гавазова, но и како изгледа пејачката во своите домашни изданија, погледнете во продолжение:

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова

Фото: Инстаграм/ Сузана Гавазова
(Visited 9.421 times, 1 visits today)