Стоечки овации: Уште еден триумф со Њјујоршката филхармонија за маестро Симон Трпчески (видео)

Прекрасно е чувството да се биде повторно овде, напиша маестро Симон Трпчески по настапот во Њјујорк на својот Фејсбук профил каде сподели видео од настанот.

-Стоечки овации во Линколк Центарот. Уште еден триумф со Њјујоршката филхармонија и маестро Јакуб Хруша.

ADVERTISEMENT

Standing ovations at Lincoln Center!

Standing ovations at Lincoln Center!!!Another triumph with the New York Philharmonic Orchestra and Maestro Jakub Hrůša.Great feeling to be back!!! 🙂

Posted by Simon Trpčeski/Симон Трпчески on Сабота, 12 јануари 2019

Facebook Comments
(Visited 3 times, 1 visits today)