Со вежба од 30 секунди ќе имате задник како Џенифер Лопез

Луѓето трошат цело мало богатство за да ја донесат својата форма до совршенство, иако одговорите често им се при рака и за нив не се потребни премногу пари. Ова особено се однесува за жени кои за многу кратко време можат да го претворат своето тело како на оние од спортските списанија.

Џилијан Мајкл е позната жена во светот на фитнесот. За да тренирате со неа, дури не ви требаат пари, бидејќи таа редовно ги евидентира и објавува своите вежби на социјалните мрежи. Од почетничките до напредните, само треба да изберете кои вежби ви одговараат. Неодамна објави верзија од кружен тренинг во кој таа се фокусираше на вежби за задникот. Нејзината препорака е да се прават секоја од вежбите што таа ги демонстрираше во видеото, по 30 секунди од двете страни низ вкупно три сета.

ADVERTISEMENT

Иако не делува толку напорно, секој што барем малку се разбира во фитнес брзо ќе сфати колку мускулите всушност „горат“ и се затегаат по овие вежби.

 

Вметнете ги овие движења во вашата рутина и ќе забележете како вашиот задник со тек на време ви се зацврстува.

 

Излезете надвор и следете го она што Џилијан го прави на Инстарам – и ќе се изненадите од резултатите!

Facebook Comments
(Visited 5 times, 1 visits today)