Состав по македонски јазик што е хит на Фејсбук – „Мојата мајка е добра како самовила, но кога ќе се изнервира и тате фаќа штрафта“

Интересен состав по македонски јазик за второ одделение ги воодушеви корисниците на социјалните мрежи.

Еве што пишува:

ADVERTISEMENT

Мојата мајка има кафеави очи, и долга, густа црна коса
се облекува убаво, и изгледа најубаво

Понекогаш заедно гледаме цртани филмови и серии

Таа е добра како самовила, но кога ќе се изнервира

и тате бега …

 

 

Facebook Comments
(Visited 6.465 times, 1 visits today)